В тази публикация ще обясним стъпка по стъпка какво да направите, за да сте сигурни, че ще получите наградите си, ако се класирате между първо и осмо място на турнир, в който има и награди под формата на RP, IP boost и Triumphant Ryze. Всички действия, които ще бъдат обяснени в следващите редове, трябва да бъдат изпълнени от ВСИЧКИ ИГРАЧИ НА ОТБОРА, а не само от капитана. Ако играч на отбора не е направил регистрацията в портала на Riot за дадения турнир, в който участва отборът му, то той/тя няма да получи наградите, за които се е класирал отборът.

За да направите регистрацията в портала на Riot за дадения турнир, следвайте стъпките, които са описани в следващите редове.

Стъпка 1: 
Влезте със своя акаунт в сайта ни: http://leagueoflegends.bg/

 

Стъпка 2:
Отворете още един таб на браузъра си, в който да влезете със своя League of Legends акаунт в сайта на играта (EUNE сървър): http://eune.leagueoflegends.com/

 

Стъпка 3:
Върнете се в сайта leagueoflegends.bg и кликнете върху "Турнири". (Kликнете върху изображението за по-голям размер.)

 

 

Стъпка 4:

Изберете турнира, който е активен в дадения момент и за който е записан отборът Ви. В случая за пример е даден: Game Evolution 2016 Qualification #2. (Kликнете върху изображението за по-голям размер.)

 

 

Стъпка 5:
Намерете посочената точка, която е показана в изображението точка (в него е даден пример с активен към момента на писане на тази публикация турнир).
 

  • За да получите наградите от турнира, всеки играч от отбора трябва да бъде регистриран в портала на RIOT.

Прочетете и следвайте внимателно предишните стъпки, за да сте сигурни, че ще се регистрирате в портала за турнира, в който участва Вашият отбор.

Кликнете върху "RIOT", за да отворите страницата на дадения турнир в портала на Riot, където да се регистрирате. В различните турнири линкът води, към различни събития в портала на Riot.
(Kликнете върху изображението за по-голям размер.)

 


Стъпка 6:
Слезте надолу в отворената страница, за да откриете бутона "Register" и го натиснете. (Kликнете върху изображението за по-голям размер.)

 

 

Стъпка 7:
Въведете името на отбора, с който участвате в дадения турнир. Вземете под внимание точния начин, по който името е изписано в сайта на самия турнир. Името на отбора в сайта и в портала на Riot трябва да съвпада. След като го въведете, натиснете бутона "Register".
(Kликнете върху изображението за по-голям размер.)

 

 

Честито ! Ако сте следвали изброените стъпки внимателно, Вие успяхте да се регистрирате в портала на Riot за дадения турнир, в който участва Вашият отбор. При класиране сред осемте най-добри отбора, ще получите съответната награда.

За въпроси, които са свързани с турнирите, но не са обяснени в турнирните правила или в тази публикация, може да се свържете с нас чрез лично съобщение в нашата Facebook страница.